Cseréptetők felújítása bontás nélkül, beton impregnálása – Controll®Topseal 2,5L

36.920 Ft

Egységár (kanna): 36.920 Ft
Bruttó ár/L: 14.768 Ft
Nettó ár/L: 11.628 Ft
Nettó ár/m²: 2.326 Ft (két rétegben)

Kiszerelés: 2,5 L-es kanna

Elfogyott

Leírás

Cseréptetők felújítása bontás nélkül, beton impregnálása – Controll®Topseal 2,5L

Cseréptetők felújítása, beton és más szerves építőanyagok védelme, mély impregnálása.

Szín: átlátszó
Anyagszükséglet: kb.0,2 L/ m² két (rétegben)

Controll®Topseal 6 cm mélyen behatol a szerves építőanyagokba, ezáltal megakadályozza azokban a fagy által okozott károkat és jelentősen növeli azok kémiai ellenállását.

Controll®Topseal egy szintelen, szagtalan, nem toxikus, oldóanyagokat nem tartalmazó, nem gyúlékony és biológialig lebontható termék.

Controll®Topseal-kezelés egy erősen víztaszító-és algamentes felületet biztosít, amelynek a tisztítása roppant egyszerű. Véd a levegő szennyeződés-és az UV-sugárzás ellen. Felhordása nagyon egszerű, általában két rétegben permetezve történik.

A Controll termékeket (Controll®InneresealControll®Topseal és Controll®Deepclean) több mint 45 éve fejleszteték ki a mélytengeri olajfúró tornyok betonjának szigetelésére, védelmére, úgy, hogy ezek a termékek megfeleljenek a kőolajiparban elvárt csúcsminőségnek. A kőolajiparban elvégzett betonszigetelési és betonvédelmi munkák esetében a megkövetelt garancia 100 évig is terjedhet (utólagos kezelés nélkül). Az olajfúrótornyok 430 m mélyben vannak lehorganyozva az Északi Tengerben és állandóan ki vannak téve a nedves-sós levegő, valamint a nagy hőmérsékletingadozás hatásainak. A legrégebbi, Controll®Innereseal-el kezelt tornyok (nedvesség és vízszivárgások ellen) már több mint 40 évesek, a beton alapok nem korrodálódtak azóta sem, a beton felületén pedig nem jelentkeztek problémák.

cart-icon 0
Nincs termék a kosárban