Kézi injektálás – Ultracure krém 1L

15.900 Ft

Egységár (darab): 15 900 Ft
Bruttó ár/L: 15 900 Ft
Bruttó ár/m²: 14 310 Ft
Nettó ár/L: 12 520 Ft
Nettó ár/m²: 11 268 Ft

Kiszerelés: 1 L-es patron

Leírás

Kézi injektálás – BBA által minősített, kézi injektálású krém salétromos, nedves falak szigetelésére.

Szín: fehér
Anyagszükséglet: 0,9 L/ m² (vízszintes falkeresztmetszet)

Az Ultracure egy kiváló teljesítményű silan-siloxan alapanyagú vízszigetelő krém, ami több más aktív hatóanyagot is tartalmaz. Bármilyen típusú falba (a betonfalak esetében nem ajánljuk mivel a fúrás nehézsége miatt nem időhatékony) injektálható, hatékonyan megállítja a kapillárisokban felszálló nedvességet.

Hosszú évek gyakorlati tapasztalta azt mutatja, hogy az Ultracure krém legalább annyira hatékony a felszálló nedvesség ellen mint bármilyen más,  jóval drágább hagyományos falinjektálás.

Az Ultracure szigetelő krém jelenleg a legkedvezőbb ár/minőség arányt képviseli Magyarországon az összes többi utólagos falszigetelési módszerek közül (kivétel a Lectros elektróozmotikus rendszer, ami inkább nagy munkáknál és nagy falvastagságoknál ajánlott).

Az Ultracure szigetelő krém alkalmazása az Ultracure kinyomópisztollyal történik amely akár ingyen is bérelhető, vagy megvásárolható a webáruházunkban: https://peneszes-saletromosfalak.com/termek/ultracure-kinyomo-pisztoly-es-injektalo-cso-az-1-l-es-patronhoz/

Biztonsági adatlap: Ultracure

Műszaki adatlap: Ultracure

cart-icon 0
Nincs termék a kosárban